nlc.hu
Sztárok
Zámbó Krisztián elárulta, hányadán áll Peter Sramekkel

Zámbó Krisztián elárulta, hányadán áll Peter Sramekkel

Zámbó Krisztián és Peter Sramek között ment az adok-kapok korábban. Most a Sztárban Sztár All Stars-ban voltak egymás versenytársai.

Zámbó Krisztián és Peter Sramek korábban többször is összeszólalkozott, leginkább az volt a baj, hogy Sramek szereti Jimmy zenéit előadni, ami a Zámbó családnak nem mindig tetszik. Annak apropóján, hogy a Sztárban Sztár All Stars eheti kiesői között Tolvai Reni mellett Zámbó Krisztiánnak is búcsúzni kellett a versenytől, Szabó Zsófi megkérdezte Srameket és Zámbót, hányadán állnak egymással.

Zámbó Krisztián elárulta, hányadán áll Peter Sramekkel

(Fotó: TV2)

“Egy pici csalódottságot érzek, mert szerintem még lett volna bennem, de nem baj, képvisel a barátom (Sramek állt Zámbó mellett – a szerk.), meg még nagyon sokan” – mondta Zámbó Krisztián, aki arra kérdésre, kinek drukkol, azt mondta, mindenkinek. Zsófi rákérdezett a fiúk közötti konfliktusra is, amire mindketten egyöntetűen azt mondták, ők sosem voltak rosszban.

“Köztünk soha nem volt semmilyen probléma, fel volt fújva az egész. Nyilvánvalóan vannak félreértések, de hol nincs?! Mi jóban vagyunk, szeretjük egymást, és kívánunk egymásnak minden jót” – mondta Sramek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top