nlc.hu
Sztárok
Elutazott az országból Király Linda szerelme

Elutazott az országból Király Linda szerelme, Simon

Hiába a szerelem és a ragaszkodás, nem tudtak védekezni a döntés ellen.

90 nap után vissza kellett utaznia az Egyesült Államokba Király Linda párjának, Simonnak ugyanis letelt 3 hónapig érvényes tartózkodási engedélye. Nyár elején a Bors írt arról, hogy az énekesnőt egy férfival látták a Liszt Ferenc Nemzetközi reptéren. A cikk szerint forró csókot váltottak, így egyértelmű volt, hogy a titokzatos férfi több, mint barát Linda életében.

Linda aztán a napilapnak elmondta, hogy a férfi nem más, mint a fiatalkori szerelme, Simon, akivel 17 éves kora körül alkotott egy párt. Anno azért kellett szakítaniuk, mert Linda és családja visszaköltözött Magyarországra. Linda és Simon számára nem volt könnyű az elválás, és a költözés után is szoros baráti viszonyban maradtak. Bár mindkettejüknek voltak kapcsolatai, mégsem találták a boldogságot.

„Linda ikertestvérei, Viktor és Benjámin egy idő után elkezdtek azon szervezkedni, hogy Linda és Simon újra találjon egymásra, hiszen ha valakik, hát ők ismerik a testvérüket és Lindát soha nem látták olyan boldognak, mint amilyen felszabadult Simon mellett volt. A szervezkedésük a jelek szerint nagyon sikeres volt: a párost több alkalommal is véletlenül összeterelték házibulikon, illetve meghívták Simont Magyarországra is, hogy huzamosabb időt töltsenek együtt Lindával” – írja a lap. 

Így esett, hogy idén nyár elején Simon Budapestre érkezett, hogy 90 napot eltöltsön az országban egykori szerelmével, Lindával. Úgy tűnik, hogy nem hittek abban, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta a jó. És az idő őket igazolta, mert ismét egymásra találtak. Majd lejárt a férfi vízuma, így vissza kellett mennie az Egyesült Államokba.

Király Linda

Fotó: Schumy Csaba

„Simon három napja elutazott, nagyon nehéz volt a búcsú, tökéletesen éreztük magunkat együtt. De nem volt más választásunk. Most egy ideig távkapcsolatban leszünk, remélem nem sokáig. Simon ahogy megérkezett, máris elkezdte szervezni, hogy kapjon olyan vízumot Magyarországra, amelyikkel hosszabb ideig maradhat. Én is megyek ki októberben Las Vegasba, ahol koncertem lesz, szóval ott is kapunk egy kevés közös időt… így próbáljuk átvészelni az egymás nélküli időszakot. Remélem, nem kell sokáig így élnünk” – mondta a lapnak Linda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top