nlc.hu
Sztárok
Ismét a járdán fekve fotózták le Molnár Gusztávot: mentőt kellett hívni hozzá

Ismét a járdán fekve fotózták le Molnár Gusztávot: mentőt kellett hívni hozzá

Úgy tűnik a színész tovább küzd a függőségével.

Molnár Gusztáv több mint 250 napot töltött elvonón alkoholfüggősége miatt, majd tavasszal úgy tűnt, hogy egészen új életet kezdett: fél évvel a kezelések után rátalált a szerelem és újra belevágott a munkába is. A dolgok azonban rosszra fordultak, szakított barátnőjével, majd a józansága is válságba került. Augusztus 28-án ugyanis arról szóltak a hírek, hogy ittasan, a járdán fekve találták a színészt, akin mindezek után úgy tűnt, hogy változtatni akar, most azonban mégis úgy tűnik, hogy ismét visszaesett.

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Gusztávot ugyanis ismét a járdán fekve kapta lencsevégre a Blikk egyik olvasója, aki elmondása szerint a képeket hétfőn, 18:30 perckor készítette. 

„Először magatehetetlenül feküdt, nem reagált semmire, majd felállt, el akart indulni, de hamar összeesett. Szerencséje is volt, mert a nagy forgalom felé majdnem az úttestre is kitántorgott, de volt annyi lélekjelenléte, hogy ismét lefeküdt. Kérdezgettem, picit a szemét tudta mozgatni, vittem neki vizet, de ezután tárcsáztam a segélyhívót, akik nagyon profik voltak. Az esetkocsi nagyon hamar megérkezett a helyszínre, ahol szakszerű ellátást kapott” – számolt be a történtekről.

Segítséget is kért

Molnár Gusztáv pár hete ismét segítséget kért alkoholproblémái rendezésére, nagy reményekkel szeretne új életet kezdeni, démonai azonban úgy tűnik, még mindig üldözik. 

„Mindig kifelé figyeltem, és azt néztem, mit várnak el tőlem. Most igyekszem befelé figyelni, és soha nem kaptam annyi szeretetet életemben, mint az elmúlt pár napban. Csak a jóra figyelek, és arra, hogy végre megszabaduljak a démonjaimtól. Sok ezren küzdünk ezzel ebben az országban. Sok olyan ember van itt, akit senki sem látogat.

Nekem van valaki, aki minden nap bejön hozzám. Tudok szeretni és szeretve érzem magam. Nem érdekel a karrierem, és az sem, mi lesz. Szeretnék megtanulni szeretve lenni, engedni, hogy szeressenek.

Ez most a munkám. A cikkek meg azért vannak, hogy az emberek elüssék a szabadidejüket. Hálás vagyok, hogy van időm találkozni saját magammal. A legnagyobb harcot nem a világgal és a médiával vívom, hanem magammal, de már nem egyedül.” – nyilatkozta korábban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top