nlc.hu
Sztárok
Felnőttfilmes munkája miatt szülei hátat fordítottak Sáfrány Emesének

Felnőttfilmes munkája miatt szülei hátat fordítottak Sáfrány Emesének

Az Ázsia Expressz ötödik évadának sztárja kíméletlen őszinteséggel vallott arról Lékai-Kiss Ramónának, hogy hogyan fogadták szülei felnőttfilmes karrierjét.

Sáfrány Emese a TV2 Titkok Ramónával című műsor vendégeként őszintén beszélt arról, hogy szülei hogyan viszonyultak ahhoz, hogy 19 évesen a felnőtt filmes iparban próbálta ki magát.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

„Ez egy olyan szempontból érdekes sztori, hogy akkor azért eléggé el voltunk távolodva a szüleimtől. Én Pestem éltem, ők vidéken. Nekik meg volt a saját problémájuk, nekem megvolt a saját életem itt, úgy annyira nem is nagyon tudták, hogy mi van velem. Én évek óta csináltam már, amikor ők ezt megtudták, és nem tőlem. Volt egy “jóakaró”, aki átküldött nekik egy videót, ami elég sokkoló volt számukra.” – árulta el történetét Emese, aki nem azt mondja, hogy rosszban volt ekkoriban a szüleivel, inkább csak eltávolodott tőlük. 

Amikor megtudták, az elég nagy sokként érte őket, de én egy picit azt éreztem ebben a szituációban, hogy nem az van nézve, hogy én miért jutottam el oda, vagy élem meg ezt, hanem egy picit úgy éreztem, hogy ők azok, akiket sajnálni kell. Legalábbis ezt éreztették velem.

– mondta Emese, akinek történetét hallva Lékai-Kiss Ramóna egy kardinális kérdést tett fel:

„Hátat fordítottak ebben a szituációban?” – érdeklődött.

„Egy kicsit mondhatom így, igen.” – zárta le vallomását az Ázsia Expressz ötödik évadának sztárja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top