nlc.hu
Sztárok
"Mind a ketten kukkoltuk egymást" - alaposan feltérképezték egymást tusolás közben A Kísértésben

“Mind a ketten kukkoltuk egymást” – alaposan feltérképezték egymást tusolás közben A Kísértésben

Úgy tűnik, sem Dorina, sem pedig Zotya nem tudott uralkodni magán A Kísértésben, a két játékos ugyanis alaposan felmérte a másikat, méghozzá ruha nélkül!

Tavaly októberben jelentették be, hogy 20 év után a TV2-n tér vissza a korábban az RTL Klubon vetített, A Kísértés című reality. A műsor azóta már elstartolt és nézők sokasága döbben meg nap mint nap azon, amit benne látnak. A legutóbbi epizódban Zotya és Dorina évődése láttán kerekedhetett ki a tévénézők szeme, a két fél ugyanis úgy kukkolta zuhanyzás közben egymást, mintha nem lenne holnap. Úgy tűnik, kapcsolatuk gyorsan szintet lépett!

Fotó: TV2

Fotó: TV2

Akár egy Netflix valóságshow-nak is elmehetne a TV2 szeptember elsején képernyőre kerülő műsora, A Kísértés, melyben négy pár vágott neki egy elképesztő kalandnak, hogy válaszokat kapjanak a párkapcsolatuk középpontjában álló egyik legfontosabb kérdésre: mit bír el a szerelmük. A Thaiföldre érkező szerelmeseket húsz mindenre elszánt kísértő próbálja elcsábítani, akik bármit megtesznek a siker érdekében, és úgy tűnik, Zotya sikerrel is kezd járni az eredetileg Noel partnereként érkezett Dorinával kapcsolatban.

Dorina és Zotya ugyanis nem szégyenlősködött, mikor a fürdésre került a sor, bár külön-külön csobbantak be a zuhany alá, mégis alaposan feltérképezték egymást tusolás közben, amit a lány nem is tagadott:

Zotyával mind a ketten kukkoltuk egymást, be kell, hogy valljam. Én is őt és ő is engem. Nem tudom, hogy melyikünk kukkolta a másikat jobban, de mind a ketten kitettünk magunkért.

– vallotta meg nevetve a lány, akinek jelenlegi partnere a másik villában éppen két lánnyal osztotta meg a szobáját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top