Kunovics Katinkáék hazaköltöztek a Kanári-szigetekről

N.O. | 2024. Szeptember 26.
Májusban házasodott össze Kunovics Katinka és a párja, majd a Kanári-szigetekre költöztek.

Májusban ment férjhez Kunovics Katinka Albert Zoltánhoz. A Romantic énekesnőjének az esküvőjén a zenekar másik két tagja, Győzike és Völgyi Zsuzsi is ott volt, sőt, ők kísérték Katinkát az anyakönyvvezetőhöz.

A nagy nap után nem sokkal az ifjú pár a Kanári-szigetekre költöztek, ahova egyéves munkaszerződés kötötte őket.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

„Jó érzés tudni, sőt kimondani, hogy a férjem, az uram, és nemcsak azért, mert több mint 45 évet vártam rá, hanem azért, mert ezt Zolinak mondhatom ki. Négy éve vagyunk egy pár, szeretjük egymást, és a hétköznapokon semmit nem változtat a papír, de nekünk mégis fontos, hogy ezzel az újabb kötelékkel megerősítettük a kapcsolatunkat” – mondta korábban férjéről Katinka.

A story.hu értesülései szerint azonban két hete hazaköltöztek. „Szerencsére a lányomat nem írattam ki a budapesti iskolájából, de így is két héttel később tudta csak megkezdeni az ötödik osztályt. Az igazgató és az osztályfőnöke megértőek voltak. Én korábban dolgoztam külföldön, például óceánjáró hajón nyolc hónapig, akkor nem, de most nagyon honvágyam volt” – mondta Katinka, aki azt is elárulta, mik a terveik. 

„Zoli megy vissza hajóra zenélni, kapcsolatunk alatt többször volt már, hozzászoktunk, tudjuk, mivel jár, és tudjuk, miért vállaljuk. Én pedig, bár néha vannak Romantic-koncertek, munkát keresek. Tudok énekelni, gépelni, és beszélek angolul, valami majd csak adódik.”

 

Exit mobile version