nlc.hu
Sztárok
Romantikus fotókkal vallott szerelmet Rubint Réka

Romantikus fotókkal vallott szerelmet Rubint Réka

Ismét volt oka a boldogságra Rubint Rékának és Schobert Norbinak.

Rubint Réka és Schobert Norbi számára igazán mozgalmas az elmúlt időszak, ami az örömteli pillanatokat illeti. Szeptember elején Norbi egy régi fényképet tett közzé közösségi oldalán, mellyel megismerkedésükre emlékezett vissza. Nem sokkal ezt követően pedig 22. házassági évfordulóját ünnepelte a pár.

Alig volt idejük visszazökkenni a hétköznapokba, már lányuk, Lara győzelméért szurkolhattak a Sztárbox nézőterén, méghozzá sikerrel, hiszen Lara megnyerte a mérkőzést. Nagyobbik fiuk, Norbi szereplése a Megasztárban már szinte csak hab volt a tortán. Ezek után nem is volt meglepő, hogy Rubint Réka igazán szívet melengető posztban osztotta meg érzéseit.

Rubint Réka és Schobert Norbi hosszú évek óta él boldog házasságban. Fotó: Trenka Attila

Rubint Réka és Schobert Norbi hosszú évek óta él boldog házasságban. Fotó: Trenka Attila

„Annyira, de annyira büszke vagyok mindhárom gyermekemre! Zalánra, aki 7 éve kitűnő tanuló és a felvételi évében épp a középfokú nyelvvizsgájára készül, egy igazi jólelkű, tisztaszívű, kötelességtudó csoda. Larára és Norbikára , hogy ilyen fiatalon, ilyen elszántsággal, tisztelettel, szorgalommal és maximális alázattal küzdenek az álmaik megvalósításáért! Volt idő, amikor lépten-nyomon olyan kommentekbe akadtam, ahol ismeretlenül azt írták rólam, hogy rossz anya vagyok. Akkor elbizonytalanodtam és igen, feltettem magamban számtalanszor a kérdést: Jól csinálom?” – írta akkor Réka.

Ezúttal ismét volt ok a boldogságra: utazással koronázta meg a házaspár a házassági évforduló korábbi ünneplését. Rubint Réka pedig ezúttal is megható sorokkal tette közzé egyszerre két közös fényképüket is.

„10 év telt a két fotó és az albumban lévő fotók készítése és pillanatok között …10 év! 2014 áprilisában Norbi születésnapját, most a 22.házassági évfordulónkat ünnepeljük itt. Istenem, mennyi, de mennyi minden történt közben … és én annyira, de annyira hálás vagyok, hogy itt lehetünk újra és EGYÜTT” – írta a fotók mellé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top