nlc.hu
Sztárok
Árulók: Szorcsik Vikit élve eltemették

Szorcsik Vikit élve eltemették az Árulókban

Zokogásban tört ki a színésznő.

Az Árulók legutóbbi adásában a Gyilkosok azt a feladatot kapták a Játékmestertől, Árpa Attilától, hogy ne éjszaka, hanem –  az egész társaság előtt – másnap reggel, a reggelinél “csapjanak le”. Egy almát kellett a kiszemelt áldozat kezébe adnia egyiküknek, miközben elmondja az Árpa által megszabott, kötelező mondatot. Dér Heni vállalta magára a gyilkosságot: “megmérgezte” legnagyobb szövetségesét, Szorcsik Vikit. Az énekesnő a reggelinél Viki kezébe adta az almát és ügyesen beleszőtte a beszélgetésbe a kötelező mondatot is.

A társaság megdöbbent, amikor szembesültek azzal, hogy éjszaka senkit nem öltek meg. Riadalmuk csak fokozódott, amikor kiderült, hogy valaki közülük mérgezés áldozata lett és hamarosan a temetésén is részt vehetnek. 

A komor temetési menet végére hárman maradtak: Herceg Erika, Muri Enikő és Szorcsik Viki. Nekik bele kellett feküdniük egy-egy koporsóba. Ekkor már mindhárman sírtak, annyira kikészültek a helyzettől.

Fotó: Sajtóklub

Fotó: Sajtóklub

 

Fotó: Sajtóklub

Fotó: Sajtóklub

 

Fotó: Sajtóklub

Fotó: Sajtóklub

A Játékmester végül Szorcsik Vikire csuktak rá koporsótetőt, majd beszögelte, sőt az egyik segítője földet is lapátolt rá.

Fotó: Sajtóklub

Fotó: Sajtóklub

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top