nlc.hu
Sztárok
Házasodna a gazda: Krisztián gazda és Vivi első randija

Krisztián gazda ujjai elkalandoztak Vivi testén már az első randin – videó

Huncutkodott a kápolnásnyéki őstermelő, de a kiszemeltje partner volt ebben.

Krisztián gazda egy romantikus piknikkel lepte meg Vivit (Karácsony Katarinát) a születésnapján a Házasodna a gazda legutóbbi adásában. A randin komoly témák is felmerültek: szó esett múltbeli fájdalmakról és a gyermekvállalásról is.

“Egy kis sárgadinnyét? Utána komoly témákra váltunk. Azért vagyunk itt, hogy turkáljunk egymás magánéletében, nem?” – vezette fel a beszélgetést a 35 éves, kápolnásnyéki őstermelő, akinek elárulta a kiszemeltje, hogy már 4 éve egyedül van, és elvált anyaként sem zárkózik el a további gyermekvállalástól.

A társalgás közben Krisztián gazda ujjai egyszer csak elkalandoztak Vivi testén, mivel észrevett valami érdekeset a kiszemeltje combján. Egyre feljebb húzta a randipartnere sortját, hogy végigkövethesse a hölgy tetoválását, aki nagyon élvezte a helyzetet és lelkesen magyarázta tetkója jelentését.

“Krisztián hozzám ért, egy kicsit meglepődtem. Huncut volt, mint én ővele. Igazából tetszett, hogy egy kicsit megmutatta ezt az oldalát is, mert nekem nagyon fontos az érintés, és fontos az ölelés” – vallotta be utólag a kamerák előtt a 39 éves Vivi, aki korábban azt is elárulta, hogy Krisztián mellett nőként érzi magát, mivel férfias energiái vannak.

A gazda szerint Vivi egész léte egy szexuális kisugárzás. “Már az első pillanattól kezdve úgy néz meg… olyan szemei vannak, hogy megőrülne tőle az ember” – jegyezte meg később a kamerák előtt Krisztián, aki egyébként „rózsaszín felhőként” “írta le” Vivit, amikor legelőször megpillantotta. 

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top