Nagy Zsolt már nem szeretne politizálni, hiábavalónak tartja. Bár nem érzi magát jól a kialakult helyzetben, ez még nem veszi rá őt arra, hogy maga mögött hagyja Magyarországot:
Sok művészbarátom ment ki külföldre, én azonban biztosan itt fogok meghalni. Ennek az országnak a nyelvi rezdüléseit ismerem, állandóan a nagy költőink sorai cikáznak a fejemben
– mesélte a Glamournak adott interjúban.
A beszélgetés apropója egyébként az volt, hogy Nagy Zsolt inspirálta a Madhouse Bistro & Craft Beer Bar legújabb exkluzív séfmenüjét.
Emiatt a beszélgetés érthetően ételközpontú lett. Kiderül belőle, hogy a színész kedvenc étele a töltött káposzta, és a tökéletes Nagy Zsolt-féle húsleves titka az, hogy felfőzést követően ne öntsük le a levet, miután kivettük a húst. Elég, ha a levest a főzési idő végén leszűrjük, így az ízek szépen összeérnek.