nlc.hu
Sztárok
Házasodna a gazda: féltékenykednek Krisztián gazda jelöltjei

Beindult a féltékenykedés Krisztián gazda jelöltjei között a Házasodna a gazdában

Hárman összefogtak, hogy kitegyék a negyedik vetélytárs szűrét.

Krisztián gazda egyik jelöltje, Anita egy különálló szállást kapott a többi jelölttől, mivel ő a kislányát is magával hozta a farmra, mert nem tudta, kinél elhelyezni. Amikor Krisztián elvitte a jógaoktatót a többi lányhoz, hogy jobban megismerkedjenek a jelöltek, Vivi, Panni és Heni azonnal féltékenyek lettek, amikor meglátták, mekkora máris a harmónia a gazda és a jógaoktató között.

“Mennyi időt tölthettek kettesben?!” – tette fel a költői kérdést Vivinek és Heninek Panni.

Heninek különösen fájt, ahogy megjelent előttük az együtt érkező gazda és Anita: “Láttátok, amikor ránk néztek? (…) Úgy tűnik, mintha mi már csak vendégek lennénk. Ez olyan volt nekem, mintha a házigazdák megérkeztek volna. Úristen, ez a jelenet beégett a retinámba! (…) Most úgy érzem magam, mintha kívülálló nézők lennénk”

Vivi pedig azon borult ki, hogy amint megérkezett hozzájuk Krisztián és Anita, továbbra is kettesben maradtak, mivel a gazda meg akarta mutatni a jógaoktatónak a házát, ahol jelenleg a lánytrió lakik. “Kitört belőlem a féltékenység, hogy közöttük látom a harmóniát, hogy mind a ketten zöld színű ruhában voltak, én meg itt a rózsaszín, vihogós, nevetős lány, és lehet, hogy a Krisztián teljesen másra vágyik” – panaszolta a kamerák előtt. Heni ugyancsak letörten nyilatkozott: “Amikor először megláttam Krisztiánt Anitával, hát, az újra megérintett, mivel újra a szemeim előtt láttam azt a harmóniát köztük, és azt éreztem valahol, hogy már nincs esélyem”.

A lányok megfogadták, hogy szétrobbantják a rügyező románcot. Tervet szőttek a vetélytársuk, Anita ellen. “Most mi belépünk hárman és szétromboljuk a kettejük rügyező valamijét, és meglátjuk. Kíváncsi vagyok, hogy szét tudjuk-e… mert ha igen, az nem olyan erős. Ha viszont nem, akkor a jógás lány nyert. Meg kell próbálni!” – agitálta cselekvésre a két “szövetségesét” Panni.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top