nlc.hu
Sztárok
Miss Universe Hungary győztes 2024

Tavaly csak a második udvarhölgy lett, idén már ő nyerte a Miss Universe Hungary-t – fotók

636 lány szállt harcba a koronáért.

Újra királynőt választott a Miss Universe magyarországi zsűricsapata. Idén dr. Kenéz Nóra lett a szépségkirálynő. A szombathelyi születésű, de jelenleg Budapesten élő gyógyszerész – aki a főállása mellett modellkedéssel is foglalkozik – képviseli majd hazánkat november 16-án a Miss Universe világversenyen Mexikóvárosban.

A döntőn a fürdőruhás bevonulás után a lányoknak egyesével kellett bemutatkozniuk. Nóra – aki a tavalyi Miss Universe Hungary-n is indult, és akkor a második udvarhölgynek választották meg – azt a kérdést kapta a zsűritől, hogy “mit jelent számára a gazdagság?”

“Számomra a legfontosabb a családom, úgyhogy én akkor vagyok boldog és gazdag, hogy ha ők egészségesek és boldogok” – válaszolta.

A győztes kihirdetése után könnyeivel küszködve így nyilatkozott a Tények Plusznak: “Már azzal is boldog lettem volna, ha nem kapok semmit, mert annyi értékes lány volt itt, akik közül válogatni tudott a zsűri. Viszont annyira hálás vagyok, hogy a kemény munkámnak meglett a gyümölcse, hogy most nagyon meg vagyok hatódva, és még ezt fel kell dolgoznom, szerintem. (…) Tényleg szeretnék becsülettel felkészülni a világversenyre. Azt gondolom, ahhoz, hogy méltóképpen tudjam képviselni Magyarországot, nekem kemény munka kell”.

Az összkép és az összhatás volt a kiválasztásnál a zsűri legfontosabb eleme. Az ítészek elnöke szerint Nóra végig magabiztosan vezette a tabellát. “Egy nagyon egységes döntés született. Nem voltak olyan pontegyenlőségek, mint tavaly, hanem nagyon egyértelműen kijött a sorrend” – árulta el a zsűrielnök, Hajós István.

Az első udvarhölgynek, valamint Miss Charity-nek Fekszik Szimonettát választották meg, a második udvarhölgy pedig Molnár Mira lett.

Kiemelt fotó forrása: Facebook / @Miss Universe Hungary

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top