nlc.hu
Sztárok
Pulai Imre akkor és most

Ilyen fess fiatalember volt Pulai Imre

Pulai Imre sztárboxos győzelme után kicsit leporoltuk az archívumunkat, és megnéztük, hogyan ismerte őt meg a nagyközönség.
Pulai Imre a sztárboxban

A Sztárbox harmadik adásában a férfi nehézsúly kategóriában Pulai Imre, olimpiai bajnok kenus és Király Peti, az Éjjel-nappal Budapest egykori színésze csapott össze, melyből ezúttal Pulai került ki győztesen. Bár a sportolót egy ideje nem nagyon láttuk a képernyőn, korábban rendszeresen feltűnt a kereskedelmi csatornák műsorain és rendezvényeken is.

Pulai az 1996-os atlantai ötkarikás játékokból egy bronzéremmel, 2000-ben pedig egy arannyal térhetett haza – itt párosban nyert Novák Ferenccel. Mivel mindene a sport, ez után sem tűnt el ebből a világból, de 2005-ben hozott egy döntést, és fokozatosan sportágat váltott. A szánkózás került fókuszba, ám sajnos téli olimpiára nem jutott ki vele.

2010 után a képernyőről is eltűnt, jelenleg úgy tudni, hogy egy budapesti edzőterem társtulajdonosa. A magánéletét féltve őrzi, annyi biztos csak, hogy nagyon büszke már felnőtt fiaira, illetve a 13 éves Lilire, aki a Sztárboxban is ott drukkolt neki.

Pulai Imre, Détár Enikő és Rékasi Károly
Megnézem
Összes kép (7)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top