nlc.hu
Sztárok
Gáspár Laci az unokáról: „Igaz a hír, de a lányom nem szeretne szerepelni"

Gáspár Laci az unokáról: „Igaz a hír, de a lányom nem szeretne szerepelni”

Gáspár Laci nagypapa lesz, az X-Faktor mentora elmondta, milyen érzések kavarognak most benne.

Gáspár Laci 24 éves volt, amikor édesapa lett. Az X-Faktor-mentornak 3 házasságából 3 gyermeke született: Mirjam 2002-ben, Lacika 2011-ben, Noel pedig 2016-ban jött világra. Bár a kisebbik fiát viszonylag gyakran látjuk a közösségi médiában, a nagyobbik fiát és a lányát ritkán mutatja meg, Mirjamról utoljáról 2 évvel ezelőtt posztolt. 

Gáspár Laci az unokáról: „Igaz a hír, de a lányom nem szeretne szerepelni"

(Fotó: RTL / Sajtóklub – Szabó Gábor Gábriel

Lánya sem várt sokáig a családalapítással, 21 évesen várja első gyermekét, a család pedig boldogabb nem is lehetne – írja a Bors.

Őszintén szólva nem szerettük volna, ha nyilvánosságra kerül a hír, a lányom privát oldaláról szivárogtatta ki valaki. Mirike nem szereti a nyilvánosságot, 14 éves volt, amikor utoljára szerepelt mellettem. Szeretnénk, ha ez így is maradna, én tiszteletben tartom a döntését.

Annyit azonban most már elmondhatok: igen, jön az unoka, és nagyon nagy a boldogság!

– mondta Gáspár Laci.

Miri – ahogyan az édesapja szokta becézni – gyakran posztol videókat a TikTok-csatornájára, ahol általában sminkes tartalmakat tesz közzé. Legutóbbi videójában azonban sminktippek helyett gólyahírt osztott meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top