nlc.hu
Sztárok
Krausz Gábor frappánsan szólt vissza az őt támadó kommentelőknek

Krausz Gábor frappánsan szólt vissza az őket támadó kommentelőknek

Nem hagyja magát támadni az Ázsia Expressz rosszmájú nézői által Krausz Gábor, keményen visszaszólt azoknak, akik szerint bunda az egész verseny.

Úgy tűnik a sztárséfnél betelt a pohár és saját közösségi oldalán fakadt ki a kommentelők kritikus szavaira. Úgy tűnik, Krausz Gábor azt nehezményezni, hogy sokan a számítógépek “árnyékai” mögül sokan bundát kiáltanak velük kapcsolatban, az Ázsia Expressz műsorában történtek miatt. 

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

Ha ugyanis egy gyors keresést lefuttatunk a témával kapcsolatban, láthatjuk, hogy bizonyos csoportokban többen úgy vélik, hogy valami turpisság van a műsorban, ami a séf és Mikes Anna javára kedvez. Gábor 24 órán át elérhető posztban reagált ezekre a vádakra, a kép pedig magáért beszél: egy koszos lakásban, egy magára és környezetére igénytelen alakot láthatunk, macskákkal körülvéve, miközben BUNDÁT kiállt. Úgy tűnik, ezzel szeretné jelezni mindenki számára, hogy szó sincs itt csalásról, csupán tényleg ilyen profin mennek végig a feladatokon. 

Nem ez az első eset

Nem Krauszéknál van az egyetlen eset, amikor az Ázsia Expressz nézői bundát kiáltottak, korábban arra lettek ugyanis figyelmesek, hogy sokszor ugyanazok az autók veszik fel a stoppoló versenyzőket, ebből pedig rögtön arra következtettek, hogy meg van szervezve az egész verseny. Ennek kapcsán egyébként a műsor kreatív producere is megszólalt: 

„Egyszerűen arról van szó, hogy néhányan, akik a szereplőknek segítenek, nem szeretnék, ha felvétel készülne róluk. Ezért ilyenkor a korábbi fuvarok alkalmával készített vágóképeket használjuk. Ez az oka annak, hogy van, akit nem csak egyszer látnak a nézők autót vezetni. Hasonló a helyzet a visszatérő rendszámtáblákkal is. Az operatőrnek ritkán van lehetősége kívülről felvételt készíteni az autóról, ezért használunk többször általános vágóképeket autókról” – árulta el korábban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top