7 világsztár, akinek nincs jogosítványa

M. N. | 2024. Október 04.
Akad köztük, a fél a vezetéstől, és olyan is, akinek bár több luxusautó is sorakozik a garázsában, jogosítvány hiányában egyiket sem vezetheti.

Bár világsztárként simán megengedhetnék maguknak, hogy a legújabb és legdrágább luxusautókat vezessék, ők azonban mégsem ülnek soha a volán mögé. Mégpedig azért, mert nincs jogosítványuk. Hogy kik ők és miért nem szereztek vezetői engedélyt, kiderül a galériából. 

J.K. Rowling

„Nincs térérzékelésem, nem tudok gépekkel dolgozni, és gyenge a helyzetfelismerő képességem. Az a legjobb mindenkinek, ha nem vezetek” – indokolta meg egy rajongói kérdezz-felelek során J.K. Rowling, miért nem szerzett jogosítványt. (Fotó: Mike Marsland/WireImage)

Kate Beckinsale

Amikor Kate Beckinsale-t felkérték az Angyali szemek főszerepére, a menedzsere azzal hívta fel, hogy tanuljon meg vezetni négy napon belül. A színésznő azonban visszautasította a kérést és azóta sem szerzett jogosítványt. (Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Robbie Williams

Robbie Williams rajong a Forma 1-ért és lenyűgözik az autók, a jogosítványt azonban soha nem szerezte meg. (Fotó: Marc Piasecki/FilmMagic)

Bella Thorne

Bella Thorne egy 2022-es interjújában beszélt arról, hogy nincs jogosítványa, mégpedig azért, mert fél a vezetéstől. (Fotó: Paul Archuleta/Getty Images)

Tina Fey

Tina Fey 2014-ben, a Comedians in Cars Getting Coffee című műsorban árulta el, hogy korábban ugyan volt jogosítványa, de miután majdnem elgázolta saját magát egy autóval, mert elfelejtette behúzni a kéziféket, felhagyott a vezetéssel és visszaadta az okmányt. (Fotó: Michael Loccisano/WireImage)

Cardi B

Cardi B 2018-ban a James Corden Carpool Karaoke című műsorában árulta el, hogy bár több luxusautó is sorakozik a garázsában, ő maga soha nem vezeti azokat, mivel nincs jogosítványa. „Van egy Lambóm, egy Lamborghini terepjáróm, van egy Bentley terepjáróm, van egy Maybachom és egy Suburbanem” – sorolta a rapper. (Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Lena Dunham

„Hogy világos legyen: nem tudok vezetni, és ahogy öregszem, ez aranyosból szánalmassá vált” – fogalmazott Lena Dunham egy Twitter-bejegyzésében. (Fotó: Karwai Tang/WireImage)

via

Exit mobile version