Sztárok

Tiszta vizet öntött a pohárba Demcsák Zsuzsa

Csütörtökön a Bors címlapon közölte, hogy Demcsák Zsuzsa annak ellenére autót vezet, hogy a rendőrség bevonta a jogosítványát fél évre. A Mokka műsorvezetője most tiszta vizet önt a pohárba.

Elérte büntetőpontjai felső határát Demcsák Zsuzsa, amiért járt is a büntetés két hónappal ezelőtt. “Az elmúlt három évben tizennyolc büntetőpontot halmoztam fel, ami automatikusan azzal járt, hogy bevonták a jogosítványomat. A hibáimból tanultam, minden büntetést maradéktalanul befizettem” – nyilatkozta akkor a TV2 műsorvezetője, akiről azonban a ma reggeli hírekben az említett napilap azt állította, hogy a bevont jogsi ellenére is autót vezet. Demcsák, akinek a napokban jelent meg a családon belül erőszakról szóló könyve, Facebook-oldalán fakadt ki és tette közzé 2022-ig érvényes jogosítványának fotóját.

A két slágergyáros dzsungelceleb összefogott és hamarosan közös nótájukkal örvendeztetik meg a nagyérdeműt. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top