nlc.hu
Sztárok

Mihalik Enikő vezetési stílusa

Gyorshajtás miatt egy időre elvették Mihalik Enikő jogosítványát

Az Adom a napom közvetítése alatt derült fény a dologra.

Mihalik Enikő szabályt szegett, melynek súlyos következménye lett: az év elején az USA-ban elvették a jogosítványát. Bár csak egy időre történt mindez, a modellnek így is hiányzott a vezetés.

„Január 1-jén kimentünk Connecticutba, én vezettem, rajtunk kívül senki nem volt az úton, viszont nem figyeltem a sebességmérőt. Azt vettem észre, hogy kijön oldalról a rendőr, majd elkezd villogni. Ezután egy hónapra elvették a jogosítványomat. Jövő áprilisig nem is kaphat el a rendőr, mert akkor végleg elvehetnék a jogsimat” – mondta az édesanya. 

A 36 éves híresség a műsorban arról is beszélt, hogy a kislánya a dackorszakát éli, amivel nem könnyíti meg az életüket.

Ha további érdekességek érdekelnek a modell életéről, kattints ide!

Mihalik Enikő anyaság

Mihalik Enikő (Fotó: smagpix.com)

És kinek a napját követhetjük ma végig az Adom a napomban?

Az Adom a napom mai vendége a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, parodista, szinkronszínész, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, Gálvölgyi János. Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját, kövesd élőben az Adom a napom mai streamjét itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top