nlc.hu
Sztárok

Mihalik Enikő élete

5 érdekesség Mihalik Enikőről

Az Adom a napom mai vendége az egyik leghíresebb magyar modell, édesanya és feleség, Mihalik Enikő.

Mihalik Enikő bár nem tervezte, hogy modell lesz, végül világhírűvé vált a legnagyobb divatházak kifutóin. A 36 éves híresség életére több ezren kíváncsiak, a közösségi oldalakon is sokan követik, ám ő tudatosan csak azokat az információkat tárja magáról a világ elé, ami feltétlen szükséges. Íme néhány olyan érdekesség, melyeket talán nem is tudtál Enikőről.

Mihalik Enikő

Mihalik Enikő (Fotó: Viasat3)

  1. Kétféleképpen olvas könyvet: vagy leteszi az első öt oldal után, mert nem köti le a történet, vagy az utolsó fejezet előtt pár oldallal hagyja abba – direkt, mert így még hónapokig töprenghet azon, vajon hogyan végződött.
  2. Vannak tetoválásai, de igencsak aprók, és nagyon rejtett helyeken viseli azokat. A legintimebb tetkóját például egészen sokáig titokban tartotta, ám nemrég az egész világ számára megvillantotta az Instagramon: Enikőnek a bikinivonalán látható egy kis minta, a tetkó egy apró csillagot ábrázol.
  3. Egy igazán különleges testrészt változtatna meg magán, melyről nyilatkozott is. „Tudom, hogy ez nagyon hülyén hangzik, de kisebb térdkalácsokat szeretnék. Nem tartom őket túl nőiesnek.”
  4. Nem fél ledobni a ruháit. „A meztelenség természetesség, önbizalom, azt jelenti, hogy elfogadjuk, ahogyan születünk, s az a természettel való harmóniát, az egybeolvadást jelenti a számomra.”
  5. A topmodellt iskolatársai csúfolták magassága és adottságai miatt, szeleburdi is volt, és sokként érte, ahogy hirtelen kellett helyt állnia a felnőttek világában. Enikő elmondása szerint 15 évesen borzasztó tinédzser volt, ajtócsapkodásból is bőven kijutott, családja fejéhez olyanokat vágott, mint hogy gyerekként kezelik és utálja őket. „20 éves korom körül bocsánatot kértem anyukámtól azokért az évekért” – mesélte később a modell, aki a napokban mutatta meg a kislányát.

+ Több mint 50 nemzetközileg is jegyzett divatcéggel és tervezővel dolgozott együtt, köztük a Shiatzy Chen-nel, a Givenchyvel, a Blumarine-nel és Diane von Fürstenberggel is.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Mihalik Enikő, kövesd élőben az Adom a napom mai streamjét itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top