nlc.hu
TV-sztárok

Mihalik Enikő kislánya

Mihalik Enikő megmutatta ritkán látott kislányát

Az egyik fotón az édesanya a kétéves gyermekével látható, amint épp az Eiffel-torony előtt puszilja őt.

Mihalik Enikő gyermeke, Eva Rose 2021 nyarán jött a világra, a baba érkezését a modell jelentette be az Instagramon. A kislányt csak ritkán láthatjuk a közösségi felületeken, mert a szülei szeretnék őt megóvni a nyilvánosságtól. A család Amerikában él, méghozzá New Yorkban, Brooklyn kerületében. „Én is ugyanazt csinálom, mint minden anyuka, aki otthon van a gyerekével: főzök, mosok, takarítok. Amióta megszületett Rozi, azóta itt vagyunk, 2021 szeptemberében egyszer hazamentünk Magyarországra, most több mint egy éve nem hagytuk el az országot” – nyilatkozta korábban Enikő a Fókusznak. A híresség a korlátozott ideig megtekinthető Instagram-sztorijában osztott meg pár felvételt, melyen ő és a kislánya, illetve a férje és Rose látható.

mihalik enikő

Mihalik Enikő (Fotó: Instagram)

A modell korábban őszintén beszélt arról, hogy egy ideig szülés utáni depresszióval küzdött.

„Meg kell, hogy mondjam, hogy sokkal nehezebb egy újszülött kisbabával, mint arra számítottam. Nem gondoltam, hogy ez tényleg ennyire nehéz és ennyire meg tudja viselni az embert. Úgy gondolom, hogy nem csak a baby blues, hanem a szülés utáni depresszió is egy kicsit arcon csapott engem. Nagyon sok anyának nagyon nehéz leküzdenie azokat a gondolatokat, amik a kisbaba sírásakor csak felerősödnek. Nagyon sokszor megkérdőjeleztem, hogy vajon jó anya vagyok-e és nagyon sokszor elsírom magamat” – mondta akkor Mihalik.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Mihalik Enikő, kövesd élőben az Adom a napom mai streamjét itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top