nlc.hu
Szabadidő

Mihalik Enikő a férjéről

Mihalik Enikő: „A férjemet kikészíti, hogy melegítőben járok mindenhova”

Teljesen megváltoztatta az életét az anyaság.

Mihalik Enikő másfél éve lett édesanya, azóta pedig egy olyan világ nyílt meg előtte, amit korábban nem ismert. New Yorkban élnek a családjával, állítása szerint pedig átlagosan telnek a mindennapjaik.

Mihalik Enikő

Fotó: Korponai Tamás

„Én is ugyanazt csinálom, mint minden anyuka, aki otthon van a gyerekével: főzök, mosok, takarítok on repeat. (…) Amikor nem üvölt egész nap, akkor a napok egészen jól telnek. Egyébként nagyon átlagos rutinunk van, a férjemet inkább az készíti ki, hogy én még mindig melegítőben járok mindenhova. Az, hogy ma farmernadrágot vettem fel, az a ti tiszteletetekre van” – mesélte a Fókusznak adott interjújában a modell, aki úgy látja, bőven van még helye a szakmában.

„Nagyon sokat változott a modellszakma. Én már lassan húsz éve dolgozom ebben, úgyhogy mindenképpen azt látom, hogy még sokáig fogok tudni dolgozni, bár nem tervezem, hogy életem végéig az első számú munkám és a főállásom marad, de ki tudja? Lehet, hogy még 80 évesen is krémeket fogok eladni.”

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top