nlc.hu
Sztárok

Mihalik Enikő érzelmes posztot osztott meg

Eltűnt egy időre, most őszintén vallott az elmúlt pár hónapjáról Mihalik Enikő

A modell megígérte, hamarosan visszatér az Instagramra.

Mihalik Enikő általában rendszeresen oszt meg tartalmakat a közösségi oldalain, többször megmutatta már kislányát, Rose-t, mesélt a munkájáról és az érzéseiről. Most viszont jó pár hétig nem láthattak a követői új posztot az oldalán.  

Mihalik Enikő

Mihalik Enikő (Fotó: Instagram)

Legújabb bejegyzésében ad némi magyarázatot, de eltűnésének okát majd csak később fogja részletesen elmagyarázni. 

„Annyi minden történt az elmúlt »pár« hónapban. Örültünk a jó híreknek, és megküzdöttünk néhány rossz hírrel is. Hihetetlen napokat töltöttünk együtt családként, és szörnyű napokat, amikor megtanultuk, hogyan maradjunk egyek. Újabb születésnapokat ünnepeltünk, utaztunk egy kicsit, sokat voltunk otthon. Rosie-t beírattuk napközibe, impulzívan vettünk autót, nem olyan impulzívan vettünk házat – kezdte a bejegyzését a modell, aki arról is írt, hogy hosszú idő után most sikerült egy kis nyaralást is beiktatniuk. – Annak ellenére, hogy nem sokat osztottam meg abból az őrültségből, ami velünk történik, itt vagyunk, itt vagyok, és dokumentálom utunk minden lépését. Ígérem, hamarosan visszatérek az Instagramra.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top