nlc.hu
Sztárok

Mihalik Enikő és a férje

Elbűvölő közös fotót posztolt a várandós Mihalik Enikő férjével, Dáviddal

Mihalik Enikő rengeteg pocakos képet posztolt mostanában, a legutóbbin a férje is szerepel.

Mihalik Enikő nagyon sokáig nem beszélt új párjáról, aztán egyik napról a másikra tele voltak vele az újságok, hogy összeházasodtak és hamarosan bővül a családjuk. A világhírű modell kismama vlogot is készít, ahol beszámol a heti történésekről és arról, hogyan viseli a terhesség aktuális szakaszát. Képet is gyakran posztol az egyre kerekedő pocakjáról, a legutóbbin pedig a férje, Korányi Dávid is szerepel.

A topmodell csodaszép kismama, ezt már többször bizonyította. Korábban elárulta, az Egyesült Államokban fog szülni, és az első pár évben biztosan ingáznak majd New York és Budapest között. 

„Nem találom ellentmondásosnak, hogy a gyermekünknek lesz amerikai állampolgársága is. És nem ez az elsődleges oka annak, hogy Enikő ott szeretne szülni. Őt jóval régebb óta, és sok minden köti az Egyesült Államokhoz. Én is sok időt töltöttem ott, de Enikőnek New York sok szempontból az otthona, ezért természetes a ragaszkodása ehhez a második bázishoz” – részletezte Korányi Dávid a Telexnek adott interjújában.

Sztárok, akiknél hamarosan bővül a család: 

mihalik enikő

Mihalik Enikő (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top