nlc.hu
Sztárok

Mihalik Enikőről nyilatkozott a férje

Először nyilatkozott a feleségéről, Mihalik Enikőről Budapest városdiplomáciai főtanácsadója, Korányi Dávid

Mihalik Enikő 7 évvel idősebb férje az eddigi élete során tudatosan kerülte a nyilvánosságot.

Mihalik Enikő újdonsült férje, Korányi Dávid többek között a világhírű feleségéről és a házasságáról is beszélt a Telexnek adott hosszú interjúban.

Korányi Dávid

Korányi Dávidék majd Amerikába utaznak a szülésre – Forrás: YouTube / AtlanticCouncil – videó

Arra a kérdésre, hogy Mihalik Enikő népszerűsíti-e a magyar fővárost, Budapest városdiplomáciai főtanácsadója azt válaszolta, hogy szerinte igen, ahogyan Magyarországot is, de egyáltalán nem az ő kérésére. “Több mint tíz évvel azelőtt, hogy mi egyáltalán találkoztunk, már öregbítette a város és az ország hírnevét. Enikő ugyan békéscsabai, de sok szál köti Budapesthez is, és kevés olyan magyar híresség van, akit világszerte, és a világ nagy divatközpontjaiban is ismernek, számon tartanak” – hangsúlyozta Korányi, aki az esküvőjükről elmondta, hogy elkerülhetetlen volt a nyilvánosság, de nagyon diszkrétek voltak. “Összesen egy fotót posztoltunk, pontosabban azt is a főpolgármester úr posztolta, nem mi. A mi engedélyünkkel tette, de barátként, és nem politikusként” – tette hozzá a modellnél 7 évvel idősebb férj.

Decemberben még mi sem tudtuk, hogy pár héttel később majd össze fogunk házasodni” – árulta el a szupermodell férje, aki nem lát abban semmi kivetnivalót, hogy a 33 éves felesége Amerikában fog szülni, – mondván – mert nem tagadja meg a gyermeküktől az amerikai állampolgárságot. “Nem találom ellentmondásosnak, hogy a gyermekünknek lesz amerikai állampolgársága is. És nem ez az elsődleges oka annak, hogy Enikő ott szeretne szülni. Őt jóval régebb óta, és sok minden köti az Egyesült Államokhoz. Én is sok időt töltöttem ott, de Enikőnek New York sok szempontból az otthona, ezért természetes a ragaszkodása ehhez a második bázishoz” – jelentette ki.

Olvass még Mihalik Enikőről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top