nlc.hu
Sztárok

Mihalik Enikő oltása

Mihalik Enikő a harmadik trimeszterbe lépett, és beoltatja magát

Mihalik Enikő a harmadik trimeszterbe lépett, aminek apropóján csodás fotókat osztott meg magáról.

Mihalik Enikő pár hete egyrészt bejelentette, hogy összeházasodott a szerelmével, Dáviddal, és azt is elárulta, hogy hamarosan egy kislánnyal bővül a családjuk. Azóta pedig közösségi oldalát elárasztották a pocakos fotók. A szupermodell csodálatos kismama, aki most épp a harmadik trimeszterbe lépett:

„Mivel együtt karanténoztunk, utána jött a kérdés, hogy minek is költöznénk szét. Amikor a korlátozásokat feloldották, gyorsan hazajöttünk, mert mindkettőnknek hiányzott a családja. Budapesten is együtt kerestünk lakást” – elevenítette fel férjével való megismerkedését Enikő. A modell és a férje, Dávid egyébként azt tervezik, hogy a baba New Yorkban fog megszületni, valamint az elkövetkező legalább három évet is Amerika és Budapest között ingázva töltik majd. A kismama a közösségi oldalán azt is elárulta, hogy éppen úton van beoltatni magát.

mihalik enikő oltás

Mihalik Enikő beoltatja magát

„Éppen úton vagyok beoltatni magamat koronavírus ellen. Nem vagyok túl boldog tőle. Nyilván az ideális az lenne, ha nem lenne ilyen helyzet a világban és nem kellene egy oltáson gondolkodnunk, vagy aggódnunk. Elég sokat mérlegeltem és úgy gondolom, hogy ez nem egy eldöntendő kérdés, mármint abból a szempontból, hogy beadatom-e, vagy sem. Amit el kell dönteni, az az, hogy mikor” – fogalmazott az Instagramon Mihalik Enikő.

Náluk is bővül a család:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top