nlc.hu
Sztárok

Mihalik Enikő a babavárásról

Mihalik Enikő nagyon meglepődött, hogy nőgyógyászati problémái ellenére babát vár

Férje jött rá, hogy várandós.

Mint arról beszámoltunk, férjhez ment és babát vár Mihalik Enikő. A 33 éves modell a 7 évvel idősebb városdiplomáciai főtanácsadóval, Korányi Dáviddal alkot egy párt.

Mihalik Enikő

Mihalik Enikő kislánya nyáron fog megszületni (Fotó: MTI / EPA / Ian Langsdon)

Bár az első pillanattól tudták, hogy közösen tervezik a jövőjüket, Mihalik Enikő nagyon meglepődött, hogy babát vár, ugyanis korábbi nőgyógyászati problémái miatt nem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan sikerül teherbe esnie – írja a Blikk.

„Többek közt a fogamzásgátló sokévnyi szedésétől PCOS-szindrómám volt, amely a petefészek elváltozását jelenti. Rendszertelen volt a menstruációm, így amikor kimaradt a menzeszem, nem is gondoltam arra, hogy ennek a baba lehet az oka. Dávid jött rá, hogy gyermeket várok, mert hirtelen különös ételeket kívántam. Egy nap aztán rosszul lettem, émelyegtem, akkor vettünk egy tesztet, ami pozitív lett” – árulta el a bulvárlapnak a modell, aki Amerikában szeretné megszülni a kislányát.

Olvass még Mihalik Enikőről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top