nlc.hu
Sztárok

Adom a napom

Geszti Péter Mihalik Enikőről: „Ő korántsem valami hűvös és távolságtartó celebritás New Yorkból”

Az Adom a napom mai adásában találkoznak először.

Nem is kérdés, hogy a két leghíresebb magyar modell a nemrég férjhez ment Palvin Barbi, és Mihalik Enikő. Utóbbi a mai vendége Geszti Péternek, sőt egy napját is megmutatja a nézőknek. A rapper szerint kétség sem fér hozzá, hogy az édesanya a sztereotípiákkal ellentétben egy laza, kedves nő, akinek nincsenek sztárallűrjei. 

„Eddigi vendégeimet ismertem, talán nem is akadt még olyan, akivel sosem találkoztam. Voltak köztük, akikkel jóban vagyok, akadnak, akikkel dolgoztam is együtt. Mai vendégemmel viszont most fogok először személyesen találkozni, mert eddig csak magazinok borítóján láttam, pontosabban a világ legnagyobb nemzetközi divatlapjainak címlapján. Az alapján, amit olvastam és másoktól hallottam róla, ő korántsem valami hűvös és távolságtartó celebritás New Yorkból, hanem egy jó fej csaj Békéscsabáról, aki történetesen nemzetközi topmodell és éppen Amerikában él a családjával. Szóval arra gondoltam, megnézném és megmutatnám önöknek is, hogy milyen lehet egy szeptemberi szerdája Budapesten egy magyar világsztárnak. Vettem a bátorságot és elkértem tőle. Ő pedig nekem adta, hogy megoszthassam önökkel is. És most eljött, hogy kifaggathassam róla és még sok minden másról is: Mihalik Enikő” – mondta az nlc-nek Geszti Péter.

Mihalik Enikő

Mihalik Enikő (Fotó: Instagram)

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Mihalik Enikő, kövesd élőben az Adom a napom mai streamjét itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha pedig ennél is többre vágysz, íme 5 érdesség a modellről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top