nlc.hu
Sztárok
Botrány a Schumacher családban: Keszthelyi Vivien is kifakadt szerelme édesanyjára

Botrány a Schumacher családban: Keszthelyi Vivien is kifakadt szerelme édesanyja miatt

Cora Schumacher posztja miatt tömegek jelentek meg a fiatal pár otthonánál. David Schumacher megrázó posztot tett közzé, és Keszthelyi Vivien is megszólalt az ügyben.

Keszthelyi Vivien már túlzás nélkül a Schumacher család bővebb családjához tartozik, hiszen hét éve a párja David Schumacher, a 2013-ban tragikus síbalesetet szenvedett Michael Schumacher unokaöccse.

A háromszoros túraautó-bajnok magyar autóversenyező egy 24 órán át elérhető instasztoriban fakadt ki szerelme édesanyjára, mert Cora Schumacher világgá kürtölte, hogy hol és milyen házban élnek Daviddal és párja édesapjával, Ralf Schumacherrel. Ez pedig teljesen felborította az életüket, rengeteg ember jelent meg a korábban titkos lakhelyükön – írja az RTL.de.

David Schumacher barátnőjével, Keszthelyi Viviennel ünnepel a Forma-3-as bajnokság 6. fordulója előtti kvalifikáció után 2021. szeptember 3-án a hollandiai Zandvoortban

David Schumacher barátnőjével, Keszthelyi Viviennel 2021. szeptember 3-án a hollandiai Zandvoortban (Fotó: Joe Portlock – Formula 1/Formula Motorsport Limited via Getty Images)

A 23 éves Keszthelyi Vivien így fogalmazott a közösségi oldalán:

Lassan hét éve ismerem Davidot és Ralfot, de még sohasem éreztem magam akkora veszélyben, mint most. Köszönet Corának, hogy nyilvánosságra hozta, hol lakunk és hogy néz ki a házunk. A magánéletünk és biztonságunk egyenlő a nullával. Késő éjjel becsengetnek hozzánk, a házat ellepik a fotósok stb… Eddig meghitt és nyugodt otthonba tértünk haza, de ennek vége. Ez az egész több mint tiszteletlenség Daviddal és Ralffal szemben. Ha az érdekli, hogy mi van a fiával, akkor mi értelme ennek a felhajtásnak? Pontosan tudja, hol talál bennünket…

Nemcsak a fiatal magyar autóversenyző, hanem David Schumacher is nyilatkozatot tett közzé az Instagramon. A hosszú, megrázó megrázó posztban azt írta:

Édesanyámnak sajnos – amióta az eszemet tudom – mentális problémái vannak.

Ezután felidézi, hogy négy-ötéves volt, amikor az anyja szándékosan egy fának akart autóval hajtani – vele az anyósülésen –, 13 éves korában anyja idegösszeomlást kapott, amikor nyaraltak; 2015-ben szülei elváltak; egyszer akarta ellenére el akarta venni az apjától, még a rendőrséget is be kellett vonniuk, mert Cora fizikailag bántalmazta Ralfot.

„Többször adtam esélyt édesanyámnak, és többször próbáltam is kibékülni vele. Sajnos sosem sikerült, mert folyton mentális mélypontra zuhant, és újra teljesen kiborult” – írja a 22 éves David Schumacher, hozzátéve, hogy apja mindent megtett azért, hogy jó kapcsolata legyen az anyjával, adjon neki még egy esélyt, de ő nem akarta átélni többször ugyanazokat a traumákat.

Bejegyzése végén David Schumacher azt kéri, hagyják őket békén, hogy élhessék az életüket, és egyértelművé teszi, hogy először és utoljára beszélt erről az ügyről.

Cora és Ralf között az utóbbi években finoman szólva sem volt zökkenőmentes a viszony, különösen azután mérgesedett el a helyzet, hogy Ralf coming outolt. A mostani botrány előzménye az volt, hogy Cora egy Instagram-sztoriban mutatott be egy ingatlanhirdetést, és azon sajnálkozott, hogy Ralfék eladják a salzburgi házukat, ő pedig nem tudja, hol fog lakni a gyereke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top