nlc.hu
Sztárok
Újra droghoz nyúlt Ozzy Osbourne

Újra drogozok, de titkolom a feleségem elől” – Ozzy Osbourne a tűzzel játszik

Az egykori botrányos életű rocksztár a saját túlélése érdekében jó ideje alkoholtól és drogoktól mentes életet él, ám most bevallotta: bizonyos szempontból visszaesett.

A Black Sabbath zenekar 75 éves énekese, aki szólóban is sikert sikerre halmozott küzd néhány egészségügyi problémával. Parkinson-kóros, valamint rendszeres nyaki és hátfájdalmak nehezítik az életét. Ozzy Osbourne azt állítja, hogy a fájdalmai miatt kísértést érez, hogy visszatérjen a kemény drogokhoz. Ezt ugyan még nem tette meg, de már azt sem állíthatja, hogy józan lenne:

Boldogabb vagyok, de már nem egészen józan. Időről időre használok egy kis marihuánát

– idézte Ozzyt a brit Mirror.

Ozzy és Sharon Osbourne

Ozzy és Sharon Osbourne 2020-ban (fotó: Gregg DeGuire/Getty Images for The Recording Academy)

A zenész az élete nagy részében küzdött a drog- és alkoholfüggőségével, és állítása szerint nagyrészt a feleségének, a 71 éves Sharon Osbourne-nak köszönheti, hogy túlélte ezt az időszakát.

Hálás vagyok neki azért, hogy mindig valagba rúg, amikor visszatérnék oda, és alaposan megnehezíti az életemet, ha rájön. Ha csak kib***ott marihuánát találna nálam, azt is rögtön kidobná

Ozzy egyébként a Madhouse Chronicles podcast vendégeként mesélt a régi-új szokásáról, ahogy azt is elárulta, hogy kis híja volt annak, hogy nemrég ráfüggjön a ketaminra egy óvatlan orvosnak köszönhetően. Elmondása szerint egy ideje már nem jár az Anonim Alkoholisták gyűléseire, de nem biztos abban, hogy ez egy jó döntés a részéről. Már csak azért is, mert máig bánja, hogy a sikerei csúcsán drog- és alkoholmámorban töltötte az életét, és ebből az időszakából alig vannak emlékei.

Los Angelesben egyébként legális a marihuánafogyasztás, szóval technikailag a zenész semmi törvénybe ütközőt nem csinál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top