nlc.hu
Sztárok
Sztárbox: épp a döntő előtt sérült meg Hódi Pamela

Súlyosan megsérült Hódi Pamela – elárulta, ott lesz-e a Sztárbox-döntőjében

Nagy bejelentést tett az influenszer.

Akárcsak Miller Dávid, Hódi Pamela is súlyosan megsérült az egyik edzésen. A kétgyermekes influenszer mindezt a közösségi oldalán tudatta.

Bejegyzése szerint részleges izomszakadás történt a jobb bicepszében, sérült a felkari izma. Állapota ugyan hátráltatja a felkészülését, abban azonban nem akadályozza meg, hogy ringbe lépjen a november 3-i Sztárbox Szuperdöntőben, ahol Sápi Viviennel mérkőzik majd meg.

“6 nappal ezelőtt váratlan dolog történt. Lesérültem. Kimondhatatlanul fáj a szívem, szavakba nem tudom leírni, mennyire megviselt az első 3 nap. (…) Az MRI kimutatta, hogy részleges izomszakadás történt a jobb bicepszemben, sérült a felkari izmom, illetve 5-6 cm ödéma is képződött” – számolt be Hódi Pamela.

Jelenlegi állapotáról így írt: “Ezen a héten arról szólt a felkészülésem, hogy kezelésről kezelésre jártam azért, hogy ott tudjak állni a finálén a ringben.

Leszögezte, nem adja fel; a sérülés ellenére is ott lesz a döntőben. “Szeretném, ha tudnátok, a bajnoki címért küzdeni fogok, nem adom fel. Nem siránkozom, hanem küzdök, mert túl sok munkám van ebben ahhoz, hogy ne álljak be a ringbe újra. (…) Szeretném leszögezni, ha nem sikerülne nyernem, az nem ezen a sérülésen fog múlni, hanem az ellenfelem egyszerűen jobb lesz nálam” – jelentette ki Hódi Pamela.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top