nlc.hu
Sztárok
Képeken a Sztárbox 6. adása

Meglepetés győzelem, vérző celebek, barátok a ringben – képeken a Sztárbox 6. adása

A Sztárbox 6. élő adása is sok meglepetést tartogatott, kiesett az végső győzelemre is esélyesnek tartott Pulai Imre.

A Sztárbox elődöntői a végéhez közelednek, hamarosan következik a második kör, már ami a férfi súlycsoportokat illeti. Tegnap a nők már nem léptek ringbe, ők már döntőznek a következő adásokban. Ahogy azt már megszokhattuk, nézőcsalogató volt a műsor vasárnapi játéknapja, egy hatalmas meglepetés is született, de jó meccseket láthattunk. Pulai Imrét már többen végső győztesnek kiáltották ki, ám Noszály Sándor egy teljesen más oldalát mutatta a ringben, mint legutóbb és már az első menetben technikai KO-val küldte haza ellenfelét. Herceg és Király Viktor ezeréves jó barátok, ám most négy menet erejéig ellenfelek voltak, utóbbi szó szerint és átvitt értelemben is elvérzett a ringben. Sánta László és Pachert Balázs meccsétől nem tudtuk, mit várjunk, de fair küzdelem volt, a végén pedig pontozással győzött a Madách Színház színésze. 

Képeken a Sztárbox 6. adása:

Megnézem
Összes kép (16)

A Sztárbox élő adása közben kiderült, hogy Miller Dávid – akit sokan esélyesnek tartottak súlycsoportja végső győzelmére – nem folytathatja a versenyt, hiszen több helyen eltört az orra az egyik edzésen és rizikós lenne sportolnia. Nemcsak ő, Hódi Pamela is megsérült, de posztjából kiderül, igyekszik formába lendülni a döntőre.

Fotó: Trenka Attila

Fotó: Trenka Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top