Szakítás: Jákli Mónika bánja, hogy egyszer megbocsátott Boráros Gábornak

N.O. | 2024. Október 09.
Jákli Mónikának elege lett, véget ért Boráros Gáborral való kapcsolata.

Jákli Mónika visszagondolva már bánja, hogy adott egy újabb esélyt Boráros Gábornak, amikor megcsalta őt a terhessége ideje alatt és a kislányuk születésénél – írja a Blikk.

A Nyerő Páros egykori játékosa a szülőszobán tudta meg, hogy párja megcsalta, így teljesen összeomlott lelkileg. Bár sokan ellenezték azt, hogy visszafogadja Gábort, ő mégis adott egy újabb esélyt neki, mert úgy gondolta, a családjuk sokkal többet ér ennél a baklövésnél, miközben azt sem akarta, hogy a közös kislányuk, Zorát apa nélkül nőjön fel.

(Fotó: RTL / Sajtóklub)

“Fogalmam sincs, hogy hogy éltem amúgy túl… Mikor megtudtam a kórházban, hogy megcsalt, kedden szültem, csütörtökön tudtam meg és vasárnap mentem haza. Én úgy voltam vele, hogy nem mondom meg neki. Nem úgy viselkedett Gábor, ahogy kellett volna, hogy nem tudtam ezt tovább tűrni. Adtam neki egyébként 4-5 napot, de nem volt otthon. Mindig elment reggel, valamikor délután benézett és újra elment… Mi teljesen egyedül voltunk a Zorával szinte négy hónapig. Hogyha most történne ez, nemhogy esélyt nem adnék neki arra, hogy beszéljen velem, hanem semmi, tehát semmi! Nem szeretném megbeszélni, nem akarnék vele találkozni…” – mondta Mónika.

Exit mobile version