8 sztár, aki megbánta a tetoválását

nlc | 2024. Október 09.
Vannak köztük, akik nem csupán megbánták, de már el is távolíttatták vagy lefedették az egykor meggondolatlanul magukra varratott mintát.

A tetoválás optimális esetben egy életre szól és a tulajdonosa sosem bánja meg, hogy magára varratta a választott mintát. Ám a sztárvilágban is előfordulnak kevésbé optimális esetek. A most következő hírességek bizony egy vagy akár több tetkójukat is megbánták és többen közülük meg is szabadultak tőle

profimedia-0215309015

Megan Fox a Brian nevet tetováltatta az alhasára, volt férje, Brian Austin Green tiszteletére. A pár 2021-ben elvált, a színésznő pedig egy kígyós-virágos mintával fedette le a tetkót. (Fotó: Profimedia)

Eva Longoria

Eva Longoria a derekára tetovált keresztet, illetve nyakára varratott NINE feliratot – mely volt férje, a kosaras Tony Parker mezszáma volt – egyaránt megbánta és eltávolíttatta a testéről. (Fotó: Danny Martindale/Getty Images)

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence a H2O feliratot tetováltatta a jobb kezére, ám a vegyjelet elhibázták, a 2-es szám ugyanis nem alulra, hanem felülre került. „Rá kellett volna keresnem a Google-on, mielőtt örökre a testemre tetováltatom” – mondta erről a színésznő. (Fotó: Getty Images)

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg a '90-es években tetováltatta az egyik karjára Bob Marley portréját, a másikra pedig a saját nevét. A 2000-es évek közepén azonban mindkettőt eltávolíttatta. Egyrészt azért, mert a forgatásokon órákba telt, míg a tetkóit lesminkelték, másrészt pedig azért, mert nem szeretné, ha a gyermekei tetováltatnának. (Fotó: Profimedia)

Olivia Wilde

Olivia Wilde mindössze 13 éves volt, amikor egy sárkányt tetováltatott a fenekére, mely a mai napig is ott díszeleg. „New Yorkban voltam, és nagyszerű ötletnek tűnt, akkoriban nagyon sokat jelentett, de most már borzalmas” – nyilatkozta egy alkalommal a tetoválásról. (Fotó: Instagram)

Justin Bieber

Justin Bieber testét számtalan tetkó borítja, ám saját bevallása szerint ezek közül csak egyet bán: volt párja, Selena Gomez portréját, ami a csuklóján díszeleg. (Fotó:John Atashian/Getty Images)

Hailey Bieber

Hailey Biebernek is több mint 20 tetoválása van, ám egyet közülük megbánt, mégpedig a középső ujja belső felére varratott pisztolyt. 18 évesen csináltatta a tetkót, néhány évvel később azonban belátta: nem volt jó ötlet, mivel a fegyverek az erőszakot jelképezik. (Fotó: Instagram)

Jessica Alba

Jessica Albának több tetoválása is van, ezek közül kettőt bánt meg: a derekára varratott masnit és a nyakára tetovált virágot. Mindkettőt megpróbálta eltávolíttatni, ám nem tűntek el teljesen. (Fotó: John Shearer/WireImage)

via

Exit mobile version