nlc.hu
Sztárok

Széphalmi Juliska intim helyre tetováltatott

Új tetoválást csináltatott Széphalmi Juliska

Nem akárhová varratott.

Széphalmi Juliska a novemberi térdműtétje után legkorábban júniusban térhet vissza a munkájához. A Madách Színház táncosnőjét porcleválás miatt kellett megoperálni. Addig is örömmel posztol a követőinek arról, éppen merre jár, mivel üti el az idejét. A minap például a  tetováló szalonból jelentkezett be, ugyanis a csípőjére készíttetett egy színes virágot, alá pedig a tisztelet feliratot varratta. A követőinek nagyon tetszettek az alkotások. 

„Minden évben eljön az a pillanat, amikor megfogalmazódik bennem, mi lesz az új tetoválásom! Így volt ez most is. Minden tetoválásomnak fontos jelentése van, különlegesek számomra. Van, hogy elengedek, feldolgozok valamit velük, vagy éppen megerősítek egy boldog időszakot, hogy mindig emlékezzek rá. De az biztos, hogy ahol éppen tartok az önismeretemben, életszakaszomban, ez »láthatóvá« válik a testemen, mintha a lelkem fontos darabkái kikívánkoznának és tetoválásokban mutatnák meg magukat” – írta többek között a poszt mellé a híresség. A táncos azt is elmondta, hogy nem ez volt az utolsó varrás, amit magára készíttetett.

Széphalmi Juliska

Széphalmi Juliska (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top