nlc.hu
Sztárok

Széphalmi Juliska vallomása

Széphalmi Juliska elárulta, hogy miért szakítottak a párjával

Véget ért a szerelem.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Széphalmi Juliska és párja, Kovács Richárd szakítottak. A pár szétválásának híre még a barátaikat is meglepte. Juliska eddig hallgatott az ügyben, ám a Borsnak most részletesen elmondta, mi vezetett a döntésükhöz. 

„Azt mondják, minden szakításnak van tanulsága, én már tudom is, ebből mit kell megtanulnom: hogy a munkahelyeden sose jöjj össze senkivel… Pedig látod, nekem ezt már meg kellett tanulnom, hiszen Lacival (Sánta László) is együtt dolgoztunk, és azóta is dolgozunk, ami folyamatos konfliktusokat eredményezett. De az érzelmeket, a szerelmet nem lehet irányítani, és belépett az életembe, a szívembe Ricsi” – mesélte az édesanya, majd elárulta a szakítás valódi okát. 

Széphalmi Juliska és Richárd

Széphalmi Juliska és Richárd (Fotó: Trenka Attila)

„Egyszerű a történet, nem akarta más gyerekét nevelni. Megpróbálta, nem ment… Csalódott vagyok és szomorú, mert én hittem ebben a kapcsolatban. Nagy szerencse egyébként, hogy most nagyon sűrűek a napjaim: bemutatóm volt, Lacika most kezdte az iskolát, én is visszaültem az iskolapadba, és nagyon készülök életem első maratonjára, semmire nincs időm, érezni sem…” – tette hozzá Juliska.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top