nlc.hu
Sztárok

Széphalmi Juliska a térdműtétje után

A térdműtétből lábadozó Széphalmi Juliska csak fél fizetést kap: „Hónapról hónapra kell gazdálkodnom a pénzzel”

A táncosnőre még hosszú út vár a teljes felépülésig.

Széphalmi Juliska a novemberi térdműtétje után legkorábban júniusban térhet vissza a munkájához. A Madách Színház táncosnőjét porcleválás miatt kellett megoperálni. Heteken keresztül ki sem tudott mozdulni a lakásából rögzítő és mankó nélkül. Nemrég megkezdte a gyógytornát, most pedig újabb lépést tett a teljes gyógyulás felé, ugyanis újra elkezdett edzeni. Ha minden jól megy, akkor legkorábban júniusban térhez vissza a munkájához, a tánchoz és a hobbijához, a futáshoz – írja a Bors.

Széphalmi Juliska

Széphalmi Juliska még hónapokig nem dolgozhat – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Két évvel ezelőtt már átesett egy térdműtéten, akkor 8 hónapot vett igénybe a felépülése. A bulvárlapnak elárulta, ezúttal sem számíthat gyorsabb gyógyulásra.

A felépülése mellett azonban egy extra feladattal is meg kell birkóznia Széphalmi Juliskának, ugyanis jelentős bevételkiesést jelent számára, hogy nem tud eleget tenni a munkájának. Ráadásul van egy kisiskolás gyereke, akiről szintén gondoskodnia kell. „Hónapról hónapra kell gazdálkodnom a pénzzel, mert jelenleg a fizetésem 50 százalékát kapom” – mesélte a táncosnő, hozzátéve: bizonyos szempontból a mostani időszak a koronavírus-járványra emlékezteti. „Mindenki emlékezzen vissza a pandémiára, milyen törés volt az életünkben. Ez pontosan ugyanolyan nekem” – jegyezte meg.

Széphalmi Juliskának egyébként tavaly nyár végén ért véget a kapcsolata a 3 évvel fiatalabb, ugyancsak táncművész párjával, Kovács Richárddal. „Azt mondják, minden szakításnak van tanulsága, én már tudom is, ebből mit kell megtanulnom: hogy a munkahelyeden sose jöjj össze senkivel… Pedig látod, nekem ezt már meg kellett tanulnom, hiszen Lacival (Sánta László) is együtt dolgoztunk, és azóta is dolgozunk, ami folyamatos konfliktusokat eredményezett. (…) Egyszerű a történet, nem akarta más gyerekét nevelni. Megpróbálta, nem ment… Csalódott vagyok és szomorú, mert én hittem ebben a kapcsolatban” – nyilatkozta akkor a szakítás okairól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top