nlc.hu
TV-sztárok

Széphalmi Juliska tervei a fiának

Széphalmi Juliska: „Lacika öt hónapos korára már azt is elterveztem, melyik iskolába fog majd járni”

Nem minden a tervek szerint alakult.

Széphalmi Juliska hónapok óta készíti a fiát, ugyanis idén szeptemberben Lacika megkezdi az első osztályt. A táncosnő sokat beszélgetett gyermekével arról, milyen lesz majd a suli és igyekezett pozitív képet festeni róla. 

Széphalmi Juliska

Fotó: Olajos Piroska

Juliska sikerrel járt, ugyanis a Mokkában elárulta, fia nagyon várja már az első csengőszót és szerinte sem a tanulással, sem a beilleszkedéssel nem lesznek gondjai. 

„Lacika a közösségekben általában hangadó embernek számít, ezért a kiközösítéssel sem lesz baj. Remélem. Amikor az embernek a gyereke megszületik, még mindenféle terv van a fejében, nekem is volt. Lacika öt hónapos korára már azt is elterveztem, melyik iskolába fog majd járni. Aztán telt az idő, és mivel nagyon mondták, hogy az a legfontosabb, milyen a tanító néni, mi is ebben az irányban haladtunk. Végül kisebb iskolát választottunk, kisebb osztálylétszámmal, nem is egy modern, felújított iskoláról van szó, hanem ahol még érezni a szeretetteljes közeget. A tanító néniken pedig látszik, hogy tele vannak szeretettel” – magyarázta a táncosnő, aki egy dologhoz ragaszkodik még gyermekével kapcsolatban: szeretné, ha Lacika találna magának megfelelő sportágat. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top