nlc.hu
Sztárok

Széphalmi Juliska a magánéletéről

8 hónapja szingli Széphalmi Juliska, de nem vágyik párkapcsolatra

Az elmúlt időszakban nemcsak a fizikai, hanem a lelki fájdalmai is megviselték a táncművészt.

Hosszú és kemény küzdelemmel járó rehabilitáció utolsó szakaszában jár Széphalmi Juliska. A Madách Színház táncművésze közel fél évvel ezelőtt, novemberben sérült le olyan súlyosan, hogy meg kellett műteni a térdét. Ráadásul pont akkor került egy magánéleti válságba is.

Széphalmi Juliska

Széphalmi Juliska jelenleg a testi-lelki egyensúlyán dolgozik – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2024.01.16-i adás)

Megszűnt a párkapcsolatom, ha nem is véglegesen, de elvesztettem a munkám, és ezáltal a hobbimat is. Minden stabilitásom, kapaszkodóm elvesztettem, hirtelen a feje tetejére állt az életem. (…) Muszáj volt magamba fordulni, kemény önismereti munka volt ez”mesélte a Blikknek Széphalmi Juliska, aki jelenleg egyedülálló anyaként is jól érzi magát.

Nyolc hónapja vagyok szingli, és úgy érzem, most az a feladatom, hogy egyedül is megtaláljam a boldogságom” – árulta el, hozzátéve: eszébe sem jut most a párkapcsolat, fel sem vetődik benne.

Május 7-től már újra próbál a Madách Színházban – újságolta boldogan -, és ha minden jól megy, ősszel visszatérhet a színpadra.

Széphalmi Juliska korábban a szakítás okairól is vallott: „Egyszerű a történet, nem akarta más gyerekét nevelni. Megpróbálta, nem ment… Csalódott vagyok és szomorú, mert én hittem ebben a kapcsolatban. (…) Azt mondják, minden szakításnak van tanulsága, én már tudom is, ebből mit kell megtanulnom: hogy a munkahelyeden sose jöjj össze senkivel”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top