nlc.hu
Iskolakezdés

Széphalmi Juliska így készíti fel fiát

Széphalmi Juliska lelkileg is felkészíti gyermekét az iskolára

Igyekszik pozitív képet adni fiának.

Egy hónap és kezdődik az iskola, ilyenkor a gyerekek igyekeznek még minden szabad pillanatot kiélvezni. Bár a legtöbb szülő örül, hogy gyermekeik elfoglaltak lesznek, és nem nekik kell lekötniük őket, azért legbelül ők is sajnálják, hogy véget ér a nyár. 

Széphalmi Juliska

Fotó: Olajos Piroska

Széphalmi Juliska fia, Lacika most kezdi az iskolát, ezért a táncosnő igyekszik a lehető legjobban felkészíteni őt élete új mérföldkövére. 

„Készülünk lelkileg, sokat beszélgetünk erről. Azt gondolom, pozitív képet kell festeni a gyerekeknek az iskoláról. A saját tapasztalataimat szoktam neki elmesélni, mennyire jó lesz. Okos fiú, biztosan szereti majd. Az esti mesénél mondogatom neki, hogy jövőre már ő is elolvashatja majd, amit tőlem hall – mondta a Blikknek a táncosnő, majd visszaemlékezett a saját élményeire is. – Én mindig vártam az iskolakezdést. Szerettem a füzetek és a könyvek új illatát. Aztán persze, nekem is letört a kedvem, de az első félévek jók voltak. Szeptembertől egyébként én is visszaülök az iskolapadba, elkezdem a mesterdiplomám.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top