nlc.hu
Sztárok

Széphalmi Juliska megmutatta barátját

Széphalmi Juliska még nem mutatta be új szerelmét a kisfiának

Még nem tart ott a kapcsolatuk.

Széphalmi Juliska tavaly májusban vált el hivatalosan férjétől, a színész Sánta Lászlótól. Az utóbbi hónapokban pedig már nem titkolta, ismét rátalált a szerelem, de egészen idáig óvta a nyilvánosság elől új kedvesét. Most viszont először jelentek meg eseményen Kovács Richárddal

A táncművész korábban elárulta, ugyan régóta ismerték egymást a három évvel fiatalabb férfival, de egy közös munka hozta őket közelebb egymáshoz. A minap a John Wick 4. részének premier előtti vetítésén pózolt boldogan Richárd mellett. 

Széphalmi Juliska és Richárd

Széphalmi Juliska és Richárd (Fotó: Trenka Attila)

„Halad előre a kapcsolat, úgy éreztem, itt az ideje vállalni. A kisfiammal még nem ismerik egymást, majd csak akkor kerül sor a találkozásra, ha mindkettőnknek meggyőződése, hogy együtt képzeljük el a jövőnket – avatta be a részletekbe Juliska a Blikket. – Mindig idősebb párjaim voltak, így tartottam ettől egy kicsit. Ahogy telik az idő, egyre kevésbé merül fel bennem egyáltalán a korkülönbség. Sőt! Tetszik az a lendület, az az energia, ami benne van.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top