nlc.hu
Sztárok

Széphalmi Juliska a fiatalabb párjáról

Széphalmi Juliska a fiatalabb párjáról: „Most már pozitívumként élem meg a korkülönbséget”

Egyébként mindössze három év van köztük.

Széphalmi Juliska az utóbbi hónapokban többször is posztolt képet titokzatos szerelmével, azonban csak két héttel ezelőtt mutatta meg, hogy kivel van együtt. „Ez egy nagyon friss kapcsolat, ezért nem szeretnék sok mindent elárulni róla. (…) Még nagyon az elején tart a kapcsolatunk, így a kilétéről és arról, hol ismerkedtünk meg, korai lenne beszélnem” – mondta korábban a táncművész, aki most bővebben is mesélt a párjáról.

Széphalmi Juliska

Fotó: Olajos Piroska

„Annak idején már mesélt róla az öcsém. Láttam néhány munkáját, tudtunk a másikról, de különösebb kapcsolatot nem ápoltunk egészen addig, amíg nem kezdtünk el közösen dolgozni. Sokat beszélgettünk, majd randira hívott. (…) Soha nem volt fiatalabb párom, ő pedig három évvel fiatalabb nálam. Féltem, nem lesz meg az a fajta szellemi összeköttetés, ami elengedhetetlen a férfi és nő között, ráadásul nekem már van egy hétéves kisfiam is. Az idő azonban rácáfolt a félelmeimre, és most már pozitívumként élem meg a korkülönbséget. Tetszik az energiája, a lendülete” – vallotta be Széphalmi Juliska a BEST magazinnak. 

Mint kiderült, új kedvesével és volt férjével is együtt dolgozik, ami okozhat némi bonyodalmat. „Nyilván ez nem könnyű szituáció, de el kell fogadnunk. Nem lehet örökké egyedül maradni. Ha a boldogság a munkahelyeden talál meg, akkor nem lehet csak azért visszautasítani, hogy elkerüljük a konfrontálódást” – mondta a táncművész.

További részletek a ma megjelent lapban:

best 03.16

BEST magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top