nlc.hu
Trend

Megbánt tetoválások

25 tetkója van, de mindet megbánta

Ma már takargatja, ahol csak tudja.
tetkó,

A 32 éves manchesteri Rose Nicholson 19 évesen csináltatta az első tetoválását, és 27 éves koráig folyamatosan gyarapította a „kollekcióját”, de mostanra már mindegyiket megbánta. Van köztük szív alakú (ez a mellkasát díszíti), Harry Potter-es, a Neverhood nevű számítógépes játék karakterei, valamint az Eyedea & Abilities amerikai hip-hop duó Smile című dalának a szövege is. A felvarrásai szinte mindenhol megtalálhatóak a testén.

Rose most már azt fontolgatja, hogy eltávolíttatja őket, de ez túl drága és fájdalmas. „Még mindig szeretem a Harry Pottert, de nem akarom már a bőrömön. Nem tudom, miért gondoltam, hogy jó ötlet lenne felvarratni. Már nem tetszik, ahogyan kinéznek rajtam ezek a tetkók. Nem mutatnak jól azokkal a ruhákkal, amiket hordani szeretnék. 30 éves koromban rájöttem, hogy utálom a tetoválásaimat, és azt kívánom, bárcsak ne varrattam volna fel ezeket” – panaszkodik.

Rose hosszú ujjú viselésével próbálja elfedni a tetkóit, nehogy meglássák azokat a kollégái, kánikula idején azonban ez sem jó megoldás. A mellkasán lévő nagyméretű szívtetoválása miatt pedig mélyen kivágott ruhát sem tud hordani. „Nem akartam ekkorát  a mellkasomra, de a tetoválóművész végül rábeszélt”  – mesélte.

A brit nő úgy véli, hogy a fiatalkori felvarrásai teljesen más benyomást keltenek róla és az életmódjáról. „Azt hiszik az emberek, hogy folyamatosan heavy metal koncerteken csápolok” – fakadt ki. Sőt az is idegesíti, ha folyamatosan a tetoválásairól faggatják, még akkor is, ha nem akar beszélni róluk. „Egyszer egy srác odajött hozzám, és megkérdezte, hogy megérintheti-e azokat. Ekkor azt kívántam, bár sose csináltattam volna azokat. Egykor klassznak gondoltam a tetkóimat, most már utálom” – tette hozzá.

Azt mondta, hogy ha beszélhetne a fiatalkori énjével, azt tanácsolná neki, hogy alaposan gondolja át, mielőtt tetoválást csináltat, és konzultáljon előtte az ötleteiről egy tetoválómesterrel.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top