nlc.hu
Trend
Rá se ismerni a 10 évvel ezelőtti fotóin a mára már agyontetovált nagyira

Rá se ismerni a 10 évvel ezelőtti fotóin a mára már agyontetovált nagyira

Szinte már csak az arca nincs szétvarrva a tetovált modellként dolgozó nőnek.

Az Instagramon 184 ezer követővel büszkélkedő Kerstin Tristan teste hatalmas átalakuláson ment keresztül az elmúlt évtizedben. Teljesen agyonvarratta magát a jelenleg 57 éves, német nő, aki már büszke nagymama. Közösségi oldalán előszeretettel mutogatja magát szűk ruhában, csipkés fehérneműkben és zsinórtangában – követőtábora imádja a testét borító, színes tetkóit –, most pedig megmutatta, hogyan nézett ki a drasztikus átalakulása előtt 10 évvel.

Kerstin Tristan

Kerstin Tristan egykor és most  – Forrás: Instagram / @tattoo_butterfly_flower

Rá se ismerni a 2014-es fotóin! Akkor még egyetlen tetoválása sem volt, sőt az öltözködését is szolidabb, sportos stílus (farmer és blézer) jellemezte, azaz Kerstin egy teljesen más embernek tűnt az akkori felvételen. Ma viszont már sokkal merészebben öltözködik és pózol.

Kerstin Tristan

Forrás: Instagram / @tattoo_butterfly_flower

Az „előtte-utána” fotója igazi lájk-, és kommentcunamit indított. „Csodálatos nő vagy!”, „Te is istennő vagy!” – dicsérték többe. Volt, aki azt jegyezte meg, hogy mennyire “bevadult” tíz év alatt.

Kerstin Tristan

Forrás: Instagram / @tattoo_butterfly_flower

Saját bevallása szerint mostanáig összesen átszámítva 11 millió forintot költött a tetoválásaira. Bár már nagyon minimális az a bőrfelület, ami még szabadon maradt, követői mindig firtatják, hogy legközelebb hova varrat és milyen dizájnt. Testének egyetlen része, amelyet jelenleg még nem díszítenek tetoválások, a homloka kivételével az arca többi része.

(via)

Kiemelt fotó forrása: Instagram / @tattoo_butterfly_flower

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top