nlc.hu
Trend

Testmódosítás és tetoválás: előtte-utána

Egy vagyont költött tetoválásra és extrém testmódosításokra – Elképesztő, hogyan nézett ki előtte

Az extrém külseje miatt rengeteg támadás éri az interneten, de azért szép számmal vannak rajongói is.
Orylan nevű nő extrém testmódosításokkal és rengeteg tetoválással

Egy Orylan nevű texasi nő 50 ezer dollárt (17 millió forintot) és 10 évet áldozott mindenféle testmódosításra és tetoválásokra, miközben az emberek szerint korábban sokkal jobban nézett ki.

A 24 éves houstoni fiatal már nem is számolja, hány tetoválása van, egy nagy, összefüggő műalkotásként tekint rájuk. Emellett megcsináltatta a melleit, zsírleszíváson esett át, felhasították a nyelvét, a fogára agyarakat formázó koronát húztak, a kezébe egy szív alakú implantátumot ültettek, és még a szemgolyóját is tetováltatta. De esze ágában sincs leállni, további beültetéseket tervez a karjába.

„Néhányan azt gondolják, hogy gonosz vagy démoni vagyok a testmódosításaim miatt, de ez egyáltalán nem igaz” – mondja.

Eközben rengeteg gyűlöletet kap az interneten a kinézete miatt, sokan azt vetik a szemére, hogy régebben sokkal szebb volt.

De ő nem foglalkozik a támadásokkal. „Úgy döntöttem, hogy inkább magamat teszem boldoggá, mint a világot – vázolta az életfelfogását. – Az élet rövid, és azt kell tenned, amit akarsz.”

Extrém külsejének azonban szép számmal vannak rajongói is: az Instagramon 126 ezren követik, az OnlyFansen pedig havonta 15 ezer dollárt (5,2 millió forint) kaszál.

Korábban videóban mutattuk be a Szombathelyen élő Petit, aki 14 évesen kezdett bele a testmódosításba. Akkor még csak egy piercinggel, de aztán egyre durvább ötletek jutottak az eszébe, hogy megváltoztathassa a külsejét. 

(Daily Mail)

(Kiemelt kép: Instagram/orylan1999)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top