nlc.hu
Trend

Danny Englert extrém testmódosító

Ördögnek nevezik a férfit, aki nem akar embernek kinézni

A német fiatalnak az a célja, hogy minél kevésbé hasonlítson egy emberre. Elég jól halad.
Danny Englert azaz Possession extrém testmódosító

Danny Englert már nem használja az eredeti nevét. A 24 éves férfi csak úgy hívja magát, hogy Possession (Birtoklás), és teljesen átalakította a testét, mert nem akar embernek kinézni.

A német fiatal a testmódosítás fanatikusa, nyolc éve dolgozik azon, hogy arca és teste minél távolabb kerüljön az emberitől. „Nem szeretem az embereket és azt, amit egymással és azzal a világgal tesznek, amelyben élnek.”

Célja érdekében eltávolíttatta a fülének egyes részeit, szarvakat – bőr alatti implantátumokat – rakatott a homlokára és a mellkasára, valamint tetováltatta a szemét, és festéket fecskendezett az ínyébe, illetve a nyelvébe. A tetoválások szinte már említést sem érdemelnek. A beavatkozások egy részét ráadásul saját magának végezte el barátai segítségével, elmondása szerint így rengeteget spórolt.

Posession 16 éves korában kezdte a teste megváltoztatását egy piercinggel. Eltökélte, hogy addig folytatja az átalakulást, amíg már nem látják őt emberként. „Azt hiszem, az a célom, hogy minél kísérletezőbbnek tűnjek és ez hatással legyen az emberekre. Ez az életművem.”

Kinézete miatt azonban rengeteg gyűlölettel találkozik, mindennapos, hogy beszólnak neki az utcán, ördögnek nevezik, sőt előfordult, hogy meg is verték. Családja sem rajong az extrém külsőért, de elfogadják, és a maguk módján még támogatják is.

Ha testmódosítás, akkor látnod kell az orosházi Fazekas Ferencet, aki az ország legextrémebb testmódosítója.

(Daily Mail)

(Kiemelt kép: Instagram/ungod.x.possession)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top