nlc.hu
Trend

Ördögszarvai lettek a magyar Vasembernek

Ördögszarvakat csináltatott magára a magyar Vasember

Vannak még további testmódosítási tervei.

A magyar Vasemberként ismert Fazekas Ferenc brutális mennyiségű testékszeréről híres, testére pedig most egy újabb darab került: az extrém külsejét a fejére illesztett szarvakkal egészítette ki. “A fejbe vannak beültetve. Bele van csavarva a szarv. Műtéttel felvágták a bőrt, alá csináltak egy kis táskát, és alá van tolva két titán implantátum” – ecsetelte a Mokkában az eljárást.

Vasember,

Istenes László is megcsodálta a magyar Vasember szarvait a Mokkában – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Nem érzel semmit? Tök normálisan éled az életedet?” – tudakolta tőle a műsorvezetőpáros, Orosz Barbara és Istenes László. “Igen, csak például nem szeretek pohárból inni, mert akkor melléfolyik. Csak üvegből iszom a sört” – árulta el Feri, aki arra a kérdésre, hogy miért fontos számára a testmódosítás, és mit szeretne megértetni vele az emberekkel, a következőket mondta: “Igazából semmit nem akarok megértetni velük, én így érzem jól magam. Mindig szerettem volna extrém világot magamnak, tehát én elmentem ebbe az irányba, ebben megtaláltam önmagam. Mind a munkám, mind ezáltal, a kettő passzol. Nem vagyok hajlandó megváltozni”.

Mint mondja, 14 évesen kezdte egy orrpiercinggel, de utána – ahogy megismerkedtem ezzel a világgal -, egyre-másra jöttek a további piercingek és a fültágítások, az 20 évben folyamatosan.

A 21 éves fiáról elárulta, hogy őt is elindította ezen az úton: kiskorától kezdve volt fülbevalója, taréjos haja és hosszú copfja, ám amikor kapott egy beszólást, akkor mindentől megvált. “Annyira gyenge a lelke, hogy nem bírná elviselni a sok ostoba beszólást” – jegyezte meg a Vasember, aki bevallotta, ő a mai napig kapja a beszólásokat. “Ez soha nem fog elmúlni” – fűzte hozzá.

Arról is beszélt, hogy az ékszerek közül már nincs olyan, amit szeretne berakatni a testébe (jelenleg 54 piercing borítja a fejét), inkább a műtéti beavatkozások vannak tervbe véve. “Akár a nyelv kettévágása, akár a fül megkurtítása vagy levágása” – sorolta Ferenc, mit szeretne a jövőben megvalósítani. Bevallotta, sokáig a szemtetováláson is gondolkodott, de mivel nincs bizonyítva, hogy hosszú távon mennyire káros a szemre, így inkább letett arról.

Vasember

A piercingjei és a szarvai miatt nem forgolódhat alvás közben – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Drága műfaj?” – firtatta Istenes László, mire a magyar Vasember elárulta, hogy “elég pénzes”: “Olyan százezres szinteken vagyunk”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top