nlc.hu
Egészség

Az ország legextrémebb testmódosítója

Ördögszarvakat csináltat magára a magyar Vasember, a testmódosítás rabjává vált Ferenc

Tovább akarja fokozni a horrorfilmbe illő külsejét, pedig már most is mindenhol megbámulják.

Az orosházi Fazekas Ferencről korábban már írtunk, amikor tavaly 2 kiló piercinget szedtek ki az arcából. Az ország legextrémebb testmódosítója akkor azért döntött így, mert szerelmes lett és nem tudott miattuk csókolózni. Időközben azonban szakított, így már megbánta, hogy leszámolt a piercingjeivel. Most egy újabb beavatkozásra készül: ördögszarvakat csináltat a fejére. Erről a Mokkában mesélt.

Fazekas Ferenc,

Fazekas Ferenc úgy érzi, a testékszereivel teljes az élete – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Már régen tervben volt amúgy is, csak nem volt rá lehetőségem, mert mifelénk nem foglalkoztak ezzel. Aztán összeismerkedtem egy műsor által egy olyan illetővel, aki ezeket készíti, és felvettem vele a kapcsolatot. Már 5. hete bent van az az implantátum. (…) Ami szarv, az szarv legyen, ne legyen eldugva a bőr alá. (…) Nekem életszerű legyen. (…) Be van már ültetve két titán implantátum. Két kis csap, és ebbe kell majd belecsavarni a szarvakat” – árulta el.

Elmondása szerint neki ez az élete, a testmódosítás egyfajta önkifejezés a számára. “Mindig is vonzott az extrém világ, az extrém külsőség. (…) Izgalmas, a megszokottól eltérő legyen. Sosem bírtam az egyformát. Azt, hogy ‘megyek egy trend után és követem ezt, követem azt, aztán eltelik 5 év és változik, és én is változok.’ Ez egy hülyeség” – jelentette ki a magyar Vasember.

Ferenc amúgy 18 évesen szúrta első piercingjét, és az elmúlt 16 évben teljesen a testmódosítás rabjává vált. Szerinte ez a belső stílus kiterjesztése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top