nlc.hu
Trend

Elrontott tetoválás

Állítja, övé a világ legrondább tetoválása, és folyamatosan sír, ha csak ránéz

Megtanulta a leckét: megbízható tetoválóhoz szabad csak menni.

Marie Armstrong a TikTok-on panaszkodott arról, miszerint neki varrták fel a világ legrondább tetoválását. Volt már neki egy bájos, de kifakult banántetkója a mutatóujján, amibe “új életet akart lehelni”. A tetováló, akit ajánlottak neki, azonban nem akarta a megkopottat „felújítani”, hanem egy egész más banánt varrt fel Marie-nek.

A fiatal nő bevallotta a videójában, hogy utálja az újat és abban reménykedik, minél többször mossa a kezét, halványulni fog a szerinte borzalmas tetkója.

A "felújított" tetkó (jobbra) szerinte nagyon félresikerült - Forrás: TikTok/@marieaarm

A “felújított” tetkó (jobbra) szerinte nagyon félresikerült – Forrás: TikTok/@marieaarm

Soha nem bántam meg egyetlen tetoválást sem egészen mostanáig. Nézem, és próbálok nem sírni” – vallotta be a követőinek.

„Tulajdonképpen tetszett az eredeti banánom, és azt hittem, hogy az újabb is imádnivaló lesz, a tetováló azonban a legrondábbat varrta fel rám, és most kénytelen vagyok ezzel együtt élnek. Ez a legrondább dolog, amit valaha az életemben láttam” – fakadt ki a TikTok-videójában.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top