nlc.hu
Sztárok
Gáspár Bea nagyon beteg volt, tavasszal megműtötték

Gáspár Bea nagyon beteg volt, tavasszal megműtötték

Gáspár Bea őszintén beszélt betegségéről.

Gáspár Bea volt a TV2 Titkok Ramónával legutóbbi adásának vendége, ahol elmondta, néhány hónappal ezelőtt volt egy betegsége, meg is műtötték.

Gáspár Bea nagyon beteg volt, tavasszal megműtötték

(Fotó: fotocentral)

Volt egy méheltávolító műtétem tavasszal, mert már nagyon kellemetlen tüneteim voltak. A mióma nevű daganat a méhemben elkezdett nagyon-nagyon szaporodni. Még év elején csak kettő volt, aztán márciusban már három, és amikor műtöttek, akkor már öt. A műtőorvosom azt mondta, nagyon bátor nő vagyok, hogy ennyire kitoltam, mert egyébként nagyon nehezen tudta a méhemet eltávolítani. Olyan nagy volt a mióma, mint egy csecsemőfej, és ez befolyásolta az életminőségemet, nagyon. Utána azért elég beteg voltam.

– mondta Bea Lékai-Kiss Ramónának.

Bea Elmondta, hogy a műtét után hat hét ágynyugalmat írtak elő neki, de ő belázasodott és háromszor visszakerült a kórházba. Bea azt is elmondta, örül, hogy lányai még várnak a gyerekvállalással, mert egyelőre nem érzi, hogy készek lennének az anyaszerepre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top