nlc.hu
Sztárok
Bálint Antónia apasági perének tárgyalása

Kiderült, mikor lesz Bálint Antónia apasági perének első tárgyalása

Bálint Antónia egykori párja, a 12 évvel idősebb Földesi-Szabó László elbizonytalanodott, tényleg ő-e az édesapja az exszépségkirálynő 2007-ben született lányának, Liliennek, így tavaly titokban jogi útra terelte a kérdést.

Az apaság vélelmének megdöntése iránti per – amit Bálint Antónia egykori párja, Földesi-Szabó László indított – jelenleg ott tart, hogy a bíróság kitűzte az első tárgyalási időpontot az ügyben – írja a story.hu.

„László kérelme minden tartalmi és formai követelménynek megfelelt, a keresetlevelet pedig Antónia is bizonyosan kézhez kapta már. Ez idáig nem terjesztettek elő ellenkérelmet, úgyhogy november első felében minden bizonnyal meg lesz tartva az első tárgyalás, ahol mindkét fél, László és Antónia is köteles megjelenni, valamilyen formában” – mondta a Storynak Földesiék jogász ismerőse, dr. Horváth B. Gábor.

Kiderült, mikor lesz Bálint Antónia apasági perének első tárgyalása

(Fotó: RTL / Sajtóklub)

Bálint Antóniának azóta volt már komoly kapcsolata, de eljegyzését ez év májusában felbontotta.

“Pár hónappal az egyetlen eljegyzésem után, egy szép nyári napon letettem az asztalra a jegygyűrűmet. Egy fehér papírra rajzoltam két szemet, egy szájat és egy napocskát és eljöttem.
Ennek ellenére én lennék a legboldogabb, ha találnék valakit, akire azt mondhatom: Itt van, ő az!” – mesélte Bálint Antónia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top